Onderhoud en Reperatie

Om uw auto te laten onderhouden of repareren bent u hier aan het juiste adres!

Lees Meer

Banden en Balanceren

Wij zorgen voor een goede wegligging.

Lees Meer

Olie verversen

Motorolie verlengt de levensduur van uw motor. Wij adviseren u om tenminste eenmaal per jaar uw olie te laten verversen.

Lees Meer

DRC - Diagnose en Reperatie Centrum

DRC - Diagnose en Reperatie Centrum is een RDW erkend Autobedrijf. DRC ontzorgt u volledig op het gebied in onderhoud en reparatie.
 
Onze medewerkers in de speciaal ingerichte werkplaats voor auto's en bestelwagens zorgen ervoor dat u weer snel onderweg bent. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle aspecten van de autobranche. Zoals APK keuring, (APK zonder afspraak is bij ons mogelijk), airco onderhoud en reparatie, grote beurt en kleine beurt van uw auto. Maar ook banden en de uitlaat vervangen of een nieuwe accu. Tevens is er een auto ambulance aanwezig, voor als uw auto niet meer zelfstandig kan rijden.
 
Gratis controle bij aanschaf van een willekeurig occasion. Daar op krijgt u een uitgebreid advies eventueel met een diagnose raport. Wij doen ook aan verkoop van occasion's voor een smalle beurs. Maar uiteraard zijn er nog veel meer dingen waar u bij Garage DRC Utrecht terecht kunt.Ons team bestaat uit Vakkundig opgeleide monteur's.
 
Wij staan open met het bedenken van techniche oplossingen. Ook denken we mee over de aller laagste prijs in reparatie. Wij streven naar klaar terwijl u wacht. ( koffie aanwezig ) Grote en kleine service beurt word direct uitgevoerd. Uitlaten accu's en schokbreker's snel vakkundig gemonteerd. Banden en velgen van bijna alle auto merken aanwezig.
 
Bent u op zoek naar een auto die bij u past? Wij hebben een ruim aanbod voor u op voorraad.

 

Openingstijden:

 

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 18:00

Zaterdag en Zondag : 09:30 - 18:00

24 uur Pechhulp in Nederland

 

Waarom DRC Utrecht