Onderhoud en Reperatie

Om uw auto te laten onderhouden of repareren bent u hier aan het juiste adres!

Lees Meer

Banden en Balanceren

Wij zorgen voor een goede wegligging.

Lees Meer

Olie verversen

Motorolie verlengt de levensduur van uw motor. Wij adviseren u om tenminste eenmaal per jaar uw olie te laten verversen.

Lees Meer

Reparatie Service

Voor ieder merk een oplossing!

Op zoek naar een autobedrijf dat alle merken kan repareren? Dan bent u bij Garage DRC Utrecht aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat voor reparatie er nodig is, Garage DRC Utrecht heeft alle gereedschappen en testapparatuur in huis om elk merk goed te kunnen repareren. Om vooraf verrassingen te voorkomen krijgt u een prijsindicatie wat de reparatie gaat kosten. Maak vrijblijvend een afspraak dan nemen wij de mogelijkheden met u door!

 

 
DRC - Diagnose en Reperatie Centrum is een RDW erkend Autobedrijf.
 
Wat is de RDW?

De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Lees Meer
De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor voertuigen: personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, brommers, scooters, etc. In feite alle voertuigen die u in Nederland en ook daarbuiten op de openbare weg tegenkomt. Ze moeten immers allemaal voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten. De RDW ziet er op toe dat dat ook inderdaad het geval is.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

 

Hieronder enkele punten waarop uw voetuig kan worden afgekeurd en die u zélf kunt controleren alvorens u naar de keuring gaat:

Tip !

Koppel uw apk keuring aan uw kleine of grote beurt, dit vergroot de kans op goedkeuring.